Πολιτική Ακαδημία Στελεχών ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Facebook Twitter Google+

Στα γραφεία της ΠΕ.ΔΕ Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η  Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της ΝΔ, το Σάββατο 21/1 και την Κυριακή 22/1 με τη συμμετοχή  80 στελεχών από την Κ. Μακεδονία. 

Στόχος της Ακαδημίας Στελεχών είναι η κατάρτιση και ο υψηλός βαθμός εξειδίκευσης που θα πρέπει να κατέχει το έμψυχο δυναμικό του κόμματος, όσο και η ευρεία αντιληπτική προσέγγιση σε κυρίαρχα ζητήματα πολιτικής ατζέντας.

Για την επίτευξη των παραπάνω σκοπών,  οι εισηγητές δεν επιλέχθηκαν με βάση την κομματική τους ιδιότητα. Εκτός του ότι πληρούν κάθε επιστημονικό κριτήριο, ανήκουν στον χώρο των θιασωτών της ανοικτής κοινωνίας , της ελευθερίας της σκέψης και έκφρασης, της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας, της αντίθεσης σε καθεστωτικές πρακτικές και λαϊκισμούς.

Η ενεργοποίηση της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών ήταν μία από τις εξαγγελίες του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, που υλοποιείται στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά στην τοπική ιστορία του Κόμματος και η συμμετοχή των στελεχών στις εργασίες της υπήρξε καθολική, ενθουσιώδης και ιδιαίτερα δημιουργική.

Έπονται και άλλοι κύκλοι Πολιτικής Ακαδημίας στη Θεσσαλονίκη ώστε να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εργασίες ακόμη περισσότερα στελέχη της ευρύτερης περιοχής.