ΝΔ Θεσσαλονίκης: Η πρόταση δυσπιστίας επιχειρεί να ανοίξει τον δρόμο για την απαλλαγή της χώρας από την τραγική Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Facebook Twitter Google+

ΝΔ Θεσσαλονίκης: Η πρόταση δυσπιστίας επιχειρεί να ανοίξει τον δρόμο για την απαλλαγή της χώρας από την τραγική Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

 

Η συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ είναι μια κακή συμφωνία. Έχουμε όλοι την υποχρέωση να αποτρέψουμε την υποθήκευση του μέλλοντος της πατρίδας μας. Η αποδοχή της «μακεδονικής» γλώσσας και της «μακεδονικής» εθνότητας συνιστούν μη αποδεκτή εθνική υποχώρηση.

Ύστερα από έξι μήνες μυστικής διπλωματίας, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συμφώνησε να υπογράψει διακρατική συμφωνία, αφού προηγουμένως περιφρόνησε τον Ελληνικό λαό και τις ευαισθησίες του.

Για πρώτη φορά η Ελλάδα αναγνωρίζει «μακεδονική» εθνότητα και «μακεδονική» γλώσσα, στοιχεία που συνιστούν τη ρίζα του αλυτρωτισμού. Ο Πρωθυπουργός, δεν έχει καμία πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα υπογράφοντας την Κυριακή στις Πρέσπες μια συμφωνία η οποία δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα που στη συνέχεια, δε θα μπορεί να αλλάξει.

Επιπλέον, μια κακή συμφωνία προσφέρει έδαφος στον εθνικισμό, κάτι που δυστυχώς συμβαίνει σχεδόν παντού στην Ευρώπη.

Η ΝΔ χρησιμοποιεί όλα τα διαθέσιμα κοινοβουλευτικά μέσα προκειμένου να αναδειχθεί ότι ο κ. Τσίπρας δεν έχει πολιτική εντολή για να υπογράψει αυτή την κακή συμφωνία για την Ελλάδα.

Η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΚΟ της ΝΔ και συζητείται αυτή τη στιγμή στο Κοινοβούλιο, επιχειρεί να ανοίξει τον δρόμο για την απαλλαγή της χώρας από την τραγική, όπως αποδεικνύεται Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Όλοι οι Έλληνες περιμένουμε να δούμε αν υπάρχουν 154 βουλευτές που είναι πρόθυμοι να πουν «ναι» στην υπογραφή που ο Πρωθυπουργός είναι  έτοιμος να βάλει στις Πρέσπες.