Εκδήλωση ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα ΝΔ Θεσσαλονίκης με θέμα «Ασφάλεια του πολίτη στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον»

Facebook Twitter Google+

Η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα της  Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης με θέμα «Ασφάλεια του πολίτη στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης. 

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Μάκης Βορίδης Βουλευτής Αττικής και Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος ανέπτυξε τις θέσεις του Κόμματος στα ζητήματα της ασφάλειας και της δημόσιας τάξης. 

Τον κ. Μ. Βορίδη πλαισίωσαν ως ομιλητές ο κ. Νικόλαος Βαλεργάκης, δικηγόρος και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και ο κ. Εφραιμ Κυριζίδης, δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στις ομιλίες τους, ο κ. Βαλεργάκης ανέπτυξε το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών στα αστικά κέντρα υπό το πρίσμα της νομικής του εμπειρίας ως δικηγόρου και προέδρου του ΔΣΘ ενώ ο κ. Κυριζίδης μίλησε για το ρόλο και το λειτουργικό πλαίσιο δράσης της αστυνομίας και της δημοτικής αστυνομίας στο σύγχρονο ευρωπαϊκό αστικό περιβάλλον.

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα ΝΔ Θεσσαλονίκης, κα Πηνελόπη Ράλλη.

Εκδήλωση ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα ΝΔ Θεσσαλονίκης με θέμα «Ασφάλεια του πολίτη στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον»

Εκδήλωση ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα ΝΔ Θεσσαλονίκης με θέμα «Ασφάλεια του πολίτη στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον»Εκδήλωση ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα ΝΔ Θεσσαλονίκης με θέμα «Ασφάλεια του πολίτη στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον»Εκδήλωση ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα ΝΔ Θεσσαλονίκης με θέμα «Ασφάλεια του πολίτη στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον»