Ν.Δ Θεσσαλονίκης - Επίσκεψη σε Φιλανθρωπικά Σωματεία για Παιδιά

Facebook Twitter Google+

Στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης και σε συνέχεια της μεγάλης εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Νέα Δημοκρατία Θεσσαλονίκης για αυτό τον σκοπό, κλιμάκιο της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο του Κόμματος κ. Κωστή Χατζηδάκη και την πρόεδρο της ΠΕ.Δ.Ε. ΝΔ Θεσσαλονίκης κα Βίκυ Ευταξά, πραγματοποίησε επίσκεψη σε δύο κοινωνικές δομές που φροντίζουν παιδιά, στον Παιδικό Σταθμό του φιλανθρωπικού σωματείου «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΩΛΙΑ Β.Ε.», στο Δήμο Κορδελιού – Εύοσμου και στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο που ανήκει στο ομώνυμο φιλανθρωπικό σωματείο.

Μετά την ξενάγηση στους χώρους των κοινωνικών δομών και την επαφή με το προσωπικό τους, ακολούθησε συνάντηση με τα διοικητικά συμβούλια και των δύο φιλανθρωπικών σωματείων. Οι πρόεδροι και τα μέλη τους εξέθεσαν τα προβλήματά τους και διατύπωσαν τις απόψεις τους για την πληρέστερη επίλυσή τους στον κ. Χατζηδάκη και στην κα Ευταξά, οι οποίοι και επιβεβαίωσαν την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια και να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια όλες οι κοινωνικές οργανώσεις που στηρίζουν παιδιά να συνεχίσουν απρόσκοπτα το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Ν.Δ Θεσσαλονίκης - Επίσκεψη σε Φιλανθρωπικά Σωματεία για ΠαιδιάΝ.Δ Θεσσαλονίκης - Επίσκεψη σε Φιλανθρωπικά Σωματεία για ΠαιδιάΝ.Δ Θεσσαλονίκης - Επίσκεψη σε Φιλανθρωπικά Σωματεία για ΠαιδιάΝ.Δ Θεσσαλονίκης - Επίσκεψη σε Φιλανθρωπικά Σωματεία για ΠαιδιάΝ.Δ Θεσσαλονίκης - Επίσκεψη σε Φιλανθρωπικά Σωματεία για ΠαιδιάΝ.Δ Θεσσαλονίκης - Επίσκεψη σε Φιλανθρωπικά Σωματεία για ΠαιδιάΝ.Δ Θεσσαλονίκης - Επίσκεψη σε Φιλανθρωπικά Σωματεία για Παιδιά